látogató számláló
     
 

Hogyan működik a biorezonancia?

Biorezonancia kezelésAz egészségünk megőrzése alapvető fontosságú az életünkben. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik alappillére, mindenképpen érdemes tehát tájékozódni a módszer jellegéről, hatásairól. Tovább >>
 

Miért létfontosságú a biofeedback eljárás használata?

Biorezonancia

Az egészségünk megőrzése minden más célunkkal szemben prioritást élvez. Fontos, hogy ezt belássuk, és ennek megfelelően alakítsuk ki az életünket. Tovább >>
 

  00 36 20 9 368 458
 

Miért létfontosságú a biofeedback eljárás használata?

Az egészségünk megőrzése minden más célunkkal szemben prioritást élvez. Fontos, hogy ezt belássuk, és ennek megfelelően alakítsuk ki az életünket.
 
Biorezonancia 

Feltehetjük azt a kérdést, hogy kik tartoznak a biofeedback módszernél a célcsoportba. Valójában ez az eljárás bárkinél alkalmazható, tehát kortól, nemtől független. Sőt még speciális esetekben állatok is kezelhetők vele.

Az egész módszer arra irányul, hogy mérsékelje a szervezetünkben megjelenő stresszt, amely egy betegség, vagy valamilyen átélt trauma, esetleg sérülés miatt alakult ki. De a stressz jelen van a mindennapi életünkben, megjelenik a munkákkal kapcsolatban, az embertársainkkal lévő viszonyban. Olyan szituációkban is benne van, amelyeknél ezt konkrétan nem is érzékeljük. A helytelen életvitel, a rossz táplálkozás, dohányzás, a környezetünk szennyezettsége ilyen helyzetnek mondható. A stressz által teremett tényezők a bio-kommunikációnkba avatkoznak bele, ez pedig kezelést igényel.

Az biofeedback eljárás a használata lehetőséget ad az embernek arra, hogy kontroll alatt tartsa a testi funkcióit. A kezelés után energikusabbak és elégedettebbek leszünk, a fájdalmaink is csökkeni fognak. A teljesítőképességünk az élet minden területén nőni fog.
 
 
Biorezonancia 
 
A kezelés elnevezése is arra irányul, hogy a test által küldött és fogadott biológia jelek befolyásolásával történik az alkalmazása. Ne gondoljuk azt, hogy ez a módszer alapvetően távol áll a mindennapjainktól, hiszen a működési elvével már találkoztunk sokszor életünk során. Ilyen volt például amikor lázat mértünk, hiszen ekkor is a szervezetünk által küldött jeleket fogadta be és mutatta ki az eszköz. Tehát információkat tudhattunk meg általa a testünk állapotáról. Innentől kezdve pedig élhettünk azzal lehetőséggel, hogy javítjuk a kapott értékeket.

A módszer által ellazulhatunk, és harmóniába hozhatjuk a testünket és a lelkünket. Mindezt úgy teszi elérhetővé az eljárás, hogy felszámolja a stresszt, és így a szervezetünket már nincs, ami gátolja a megfelelő jelek küldésében és fogadásában. A stressz egyfajta fenyegetés, ami a testi-lelki jólétünkkel kapcsolatban jelenik meg. A szervezetünk kiad és befogad bizonyos jeleneket, a stressz ezeket torzítja, tehát megbontja az egyensúlyt.

A test válasza az érzékelt stresszre, az idegrendszer által kibocsátott hormonok formájában jelenik meg. Ennek az eredménye az lesz, hogy a szívünk szaporábban fog verni, tehát a vérünk áramlása gyorsabb lesz, a vérereink is összehúzódnak, a pupillánk kitágul és a vércukorszintünk is növekszik.

A betegség nagy része a stressz hatásainak tudható be. Ide tartozik többek között a fejfájás, a migrén, az álmatlanság, a depresszió, a testsúly problémák, az allergia, az emésztési zavarok, a meddőség, és a nemzőképtelenség.

IndigóIndigóHa még nem döntöttünk véglegesen a módszer alkalmazása mellett, akkor gondoljuk végig, ez a legkorszerűbb eljárás, amely képes egy relaxációs folyamatot elindítani, tehát a test öngyógyító képességére pozitív hatást gyakorolni. Tovább >>
 

SCIO Quantum Biofeedback

SCIOA biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely képes az emberi testet feltérképezni, és néhány percen belül hatékony csökkenteni a stresszt és a fájdalmat. Tovább >>