látogató számláló
     
 

Hogyan működik a biorezonancia?

Biorezonancia kezelésAz egészségünk megőrzése alapvető fontosságú az életünkben. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik alappillére, mindenképpen érdemes tehát tájékozódni a módszer jellegéről, hatásairól. Tovább >>
 

Miért létfontosságú a biofeedback eljárás használata?

Biorezonancia

Az egészségünk megőrzése minden más célunkkal szemben prioritást élvez. Fontos, hogy ezt belássuk, és ennek megfelelően alakítsuk ki az életünket. Tovább >>
 

  00 36 20 9 368 458
 

Hogyan működik a biorezonancia?

Az egészségünk megőrzése alapvető fontosságú az életünkben. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik alappillére, mindenképpen érdemes tehát tájékozódni a módszer jellegéről, hatásairól.
 
Biorezonancia kezelés

A biorezonancia egy fájdalommentes eljárás, olyan mintha egy EKG vizsgálaton vennénk részt. Ráadásul érzékelni tudjuk az energia jótékony hatását, így a teljes ellazulás is lehetséges a kezelés közben. A kíméletessége miatt ez a gyerekek számára is egy megfelelő alternatíva.

Ahhoz, hogy a módszer lényegét megértsük, ismernünk kell a szerezetünk működését. Elektromágneses jelekkel történik az anyagcsere folyamatok irányítása, a szervezet így közvetíti az információkat. Lehetséges, hogy ezekek a jelek valamilyen külső tényező miatt torzulnak, ilyenkor az anyagcsere folyamatokban zavar keletkezik. A biorezonancia ezt felfedezi, és a fizikailag megjelenő tünetek előtt kezelni lehet vele a problémát. Fennáll egy lappangási idő, ami akár több hónap is lehet, és csak utána lesz számunkra érzékelhető a betegség. A kezelés a káros rezgéseket kioltja, majd kivezeti a testből, a meggyengült egészséges rezgéseket pedig felerősíti.
 
 Biorezonancia kezelés

Sok milliárd sejtből áll a szervezetünk, minden sejt egy elektromágneses egység, amely elektromos impulzusokkal reagál a környezete hatásaira. A szervezetünkben a sejtek és a környezetük kapcsolata miatt létezik egy olyan irányítórendszer, amely bio-kommunikáción alapul. Ennek a rendszernek a tevékenységét tudjuk a biorezonanciával kimutatni, így képet kapunk a szerveztünkben történő folyamatokról is. A hasznunkra tudjuk fordítani, az így kapott információkat.

Egy speciális készülékkel történik az állapotunk feltérképezése, majd a beavatkozás is. A készülék mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, a válaszokat pedig mutatja és értékeli. A testünk egész működéséről tájékozódhatunk általa. Ezután olyan információkat közvetít a szervezetünkbe a berendezés, amelyek hasonlítanak az eltávolítandókhoz. Csak így érhetünk el változást, hiszen ekkor kioltjuk, vagy legalábbis mérsékeljük a negatív jeleket. Tulajdonképpen egy fordított regenerációs folyamat bontakozik ki, amelynek az eredménye vágyott egészségügyi állapot elérése lesz.

A módszer alkalmazása során a jelekből állapítják meg az információkat, a rezgések segítségével. A szervezetünk ezt a fajta behatolást természetesnek veszi. A harmónia kialakítása a cél, tehát csak az ehhez szükséges energiát hasznosítja a testünk a kapott mennyiségből. A túladagolás veszélye nem áll fenn.

IndigóIndigóHa még nem döntöttünk véglegesen a módszer alkalmazása mellett, akkor gondoljuk végig, ez a legkorszerűbb eljárás, amely képes egy relaxációs folyamatot elindítani, tehát a test öngyógyító képességére pozitív hatást gyakorolni. Tovább >>
 

SCIO Quantum Biofeedback

SCIOA biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely képes az emberi testet feltérképezni, és néhány percen belül hatékony csökkenteni a stresszt és a fájdalmat. Tovább >>