látogató számláló
     
 

Hogyan működik a biorezonancia?

Biorezonancia kezelésAz egészségünk megőrzése alapvető fontosságú az életünkben. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik alappillére, mindenképpen érdemes tehát tájékozódni a módszer jellegéről, hatásairól. Tovább >>
 

Miért létfontosságú a biofeedback eljárás használata?

Biorezonancia

Az egészségünk megőrzése minden más célunkkal szemben prioritást élvez. Fontos, hogy ezt belássuk, és ennek megfelelően alakítsuk ki az életünket. Tovább >>
 

  00 36 20 9 368 458
 

Indigó

Ha még nem döntöttünk véglegesen a módszer alkalmazása mellett, akkor gondoljuk végig, ez a legkorszerűbb eljárás, amely képes egy relaxációs folyamatot elindítani, tehát a test öngyógyító képességére pozitív hatást gyakorolni.
 
 
Indigo

Az Indigó technológia fokozatosan alakult ki az idők során. Az első lépés 1860-ban történt, amikor Michael Faraday felfedezte a test elektromosságát. A bioenergetikai és biofeedback kutatások azonban csak jóval később az 1920-as években voltak jellemzőek. Rife, Tesla és Miller foglalkoztak ebben a korban ezekkel a területekkel. Az első Quantum Biofeedback berendezés 1989-ben került piacra. A SCIO rendszer, ami manapság a legjobb technikával rendelkező quantum biofeedback készülék, 2004-ben jelent meg. 2010-ben az Indigó eljárás is teret kapott, ez a módszer egy quantum ugrással van még kiegészítve az előzőkhöz képest.

Az eljárás elnevezése az indigókék szín jelentésével áll összefüggésben. Ez a szín a velünk született képességeket, intelligenciát szimbolizálja. Mi pedig ezeket a tényezőket használjuk az életünk során, azért nem érzékeljük ezt a folyamatot, mert a tudatalattinkban megy végbe. 
 
 Indigo

Az Indigó a hagyományos orvosi beavatkozásokkal szemben kíméletesebb a szervezethez, kevésbé terheli azt meg. Az emberi testet mérik fel néhány perc alatt, az eredmény pedig azonnal látható lesz. A stressz jeleinek azonosítása ennél a módszernél a legpontosabb. Alkalmas arra ez az eljárás, hogy feltárja azokat a faktorokat, amelyek a test öngyógyító képességének kibontakoztatását akadályozzák meg.

A rezonancia elméletet használja fel, hiszen a testünket felépítő sejtet rezegnek. A szervezet irányító és memória központjában történt változások kimutatására szolgál. A tapasztalt rezgéseket hasonlítja össze a kívánatossal, és így levonhatók a következtetések. Ezt grafikusan is megjelenítik, amely ábrából a testünk működését láthatjuk.

A terápia célja, hogy kioltsa a káros sugarakat, illetve képes erősíteni vagy gyengíteni a test rezgéseit. A készülék olyan hullámokat hoz létre, amelyek segítenek nekünk abban, hogy a testi - lelki harmóniánk helyre álljon, ezáltal az egészségügyi állapotunk is rendben legyen. Úgy kell ezt az egész folyamatot elképzelni, minta ez a készülék kommunikálna a tudatalatti énünkkel. Így könnyebben tudunk változtatni az életmódunkon, a stressz pedig elkerülhető és legyőzhető lesz.

Ez egy rendkívül sokoldalú rendszernek mondható. Nemcsak azért mondható napjaink gyógyítási eszközének, mert most került a köztudatba, hanem azért is, mert a jelenlegi népbetegségeket tudja kezelni. Ilyen lehet a stressz, a depresszió, a fejfájás, a migrén, az álmatlanság, a kimerültség, a fülzúgás, a túlsúly, a feledékenység, a dohány-és az alkoholfüggőség, a különböző érzelmi problémák, valamit az allergia.

IndigóIndigóHa még nem döntöttünk véglegesen a módszer alkalmazása mellett, akkor gondoljuk végig, ez a legkorszerűbb eljárás, amely képes egy relaxációs folyamatot elindítani, tehát a test öngyógyító képességére pozitív hatást gyakorolni. Tovább >>
 

SCIO Quantum Biofeedback

SCIOA biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely képes az emberi testet feltérképezni, és néhány percen belül hatékony csökkenteni a stresszt és a fájdalmat. Tovább >>