látogató számláló
     
 

Hogyan működik a biorezonancia?

Biorezonancia kezelésAz egészségünk megőrzése alapvető fontosságú az életünkben. A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik alappillére, mindenképpen érdemes tehát tájékozódni a módszer jellegéről, hatásairól. Tovább >>
 

Miért létfontosságú a biofeedback eljárás használata?

Biorezonancia

Az egészségünk megőrzése minden más célunkkal szemben prioritást élvez. Fontos, hogy ezt belássuk, és ennek megfelelően alakítsuk ki az életünket. Tovább >>
 

  00 36 20 9 368 458
 

SCIO Quantum Biofeedback

A biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely képes az emberi testet feltérképezni, és néhány percen belül hatékony csökkenteni a stresszt és a fájdalmat.
 
 SCIO Quantum Biofeedback
 
Hasznos lehet számunkra, ha ismerjük a testünk rezgésit, és ezáltal az egészségünk megőrzését elősegítsük. Az SCIO rendszer igazából egy korszerű Quantum Biofeedback berendezés használatán alapul, amely az életvitelünk és a környezetünk által létrejövő negatív hatásokat szünteti meg. Így a testi-lelki összhangunk megteremetésére lehetőségünk adódik.

A SCIO Quantum Biofeedback rendszer egy jó alternatíva számunkra, ha fontos nekünk a korszerűség, a kényelem, a gyorsaság, és megbízhatóság. Akár relaxálásra is alkalmas a kezelés időtartama, mivel gyengéden és mégis hatékonyan szünteti meg a stresszt és a fájdalmakat. Sokan a kezelés után energikusabbnak érzik magukat.

Jelentős szerepet játszik életünkben a stressz, tulajdonképpen a quantum biofeedback készülék működése elvének is a középpontjában áll. A stressz olyan tényezők összességét jelenti, amely velünk születtek, illetve az életvitelünk során kialakultak, vagy a környezet hatásai által jöttek létre. Ezek a tényezők károsítják a szervezetünket.
 
SCIO Quantum Biofeedback

A módszer fájdalommentes, nem szükséges hozzá tűszórás, és konkrét behatolás sem a szervezetbe. Először történik az állapotunk felmérése, ez meglehetősen gyorsan végbe megy, pár percet vesz csupán igénybe. A vizsgálat során a készülék megállapítja a szervezetünk jellemzőit, valamint a benne felhalmozódott stressz mennyiségét, amely a test gyógyító képességét akadályozza meg. A módszerrel stressz volumenét csökkenthetjük. Valamint a megszerzett ismeretek segítenek a szükségletek meghatározásában is.

A módszer lényegét úgy lehetne összegezni, hogy a berendezés:

• Rezonál, tehát több ezer jelre fókuszál egyszerre, és közben még a reakciókat is figyeli.
• Méri a bőr ellenállását, és így alakítja ki a még biztonságosan alkalmazható micro-áramot.
• Összehasonlítja a megállapított frekvenciát a berendezés memóriájában lévő jelekkel.
• Visszajelzéseket készít, amelynek a segítségével a stresszt és a fájdalmat csökkenteni lehet.
 
A terápia a negatívan ható tényezőket távolítja el a szervezetből, és teszi mindezt addig, amíg az egyensúlyi állapot létre nem jön az egyes szervek és szervrendszerek között. Ez egy személyre szabott kezelésnek minősül, hiszen az egyén sajátos jellemzőit veszi figyelembe. Ez eljárás hatása akár már 3-4 alkalom után érzékelhető, de nem kell aggódni, mivel alul és túl kezelés nem lehetséges a módszer alkalmazása során. Egy kezelés kb. 1 órát igényel az állapotfelméréssel és a konkrét terápiával együtt.

IndigóIndigóHa még nem döntöttünk véglegesen a módszer alkalmazása mellett, akkor gondoljuk végig, ez a legkorszerűbb eljárás, amely képes egy relaxációs folyamatot elindítani, tehát a test öngyógyító képességére pozitív hatást gyakorolni. Tovább >>
 

SCIO Quantum Biofeedback

SCIOA biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely képes az emberi testet feltérképezni, és néhány percen belül hatékony csökkenteni a stresszt és a fájdalmat. Tovább >>